*

Vejret på Kreta

April:
Vejret i april er lidt lunefuld, for det meste godt vejr, varmen kan godt snige sig op på mellem 20 og 25 grader om dagen, men husk en trøje og et par lange bukser til om aften, det bliver lige pludselig køligt, og nattemperaturen kan blive ned til 12 grader, lidt regn kan også forekomme, men det går som regel hurtig over. April er en fantastiks flot måned da der er dejligt grønt og blomsterne begynder at springe ud.

Maj:
Vejret i maj er for dem som elsker forår, men samtidig gerne vil ha´ sommervarmen, temperaturen ligger på ca. 25 grader med dage helt op til 30 grader, regn ser man ikke meget til, det kan stadig være køligt om aften, vandet er lige til at springe i, 19-20 grader. Blomsterne kæmper om at være de flotteste og det er så utrolig flot.

Juni:
Juni´s vejr er for dem der elsker sommer, sol og varme, ligge ved stranden eller poolen, bade i vandet, dejligt, varmen er oppe på 27 grader, glem paraplyen derhjemme, den får du ikke brug for, vandet hopper man bare i, lige tilpas. Nyd stilheden uden for mange turister, der er kun dig selv og alle de andre.

Juli:
Varmt varmt og en masse turister, man skulle tro hele Danmarks befolkning var rejst til Kreta, termometeret pruster og stønner ved 30 grader, der er ingen, absolut ingen regn på vej, vandet bliver brugt til at køle kroppen ned, men med er vandtemperatur på 25 grader er det svært, om natten kæmper temperaturen sig ned til 22-23 grader. 

August:
Vejret i august er tysk, der er varme tysker over det hele, temperaturen bliver ikke højre, 32 grader, vandet når næsten kropstemperaturen, 27 grader.

September:
Så kom efteråret, luften er under 30 grader om dagen og under 20 grader om natter, man skal jo snart tænke på overtøj, vandet er også blevet koldere, 24 grader. September er dejlig, stille og rolig, tid til at nyde det græske samfund.

Oktober:
Vejret bliver igen lidt lunefuld, temperaturen ligger på ca. 23 grader, om natten helt ned til 17 grader, vandet måler ligeledes 23 grader, regnen kommer og går som det passer den, men kun ca. 4 dage på hele måneden og så er det kun små byger. Grækerne lukker og slukker og skal nyde stilheden, uden turister, de næste 4 måneder.

November:
I November måned ligger dagtemperaturen på ca. 20 grader om dagen og om natten ca. 14 grader. solen viser sig ca. 7 timer om dagen. badevandet ligger på hvad der svarer til dansk sommer badevand. Turen til Kreta er på egen hånd, da ingen danske selskaber rejser derned i vinterhalvåret. God tur.

December:
Vejret i december er ret blandet, der er dage hvor temperaturen haster op på 25 grader, men også dage under 20 grader, man kan bade og det er meget frisk.