*

Bil leje på Kreta

Vejene på Kreta er blevet meget bedre end førhen, og I kan derfor roligt leje en bil når I er på ferie på Kreta.

 Rent-a-car-on-Crete

Der findes mange spændende oplevelser og gode strande der kun kan nås i bil, og det er selv om der kun er kort køreafstand dertil fra de fleste turiststeder.

Kreta er ikke det billiste sted i sydeuropa at leje bil men stadig er relativt billigt, priserne starter ved ca. 35 € for en lille bil som f.eks Fiat Panda eller tilsvarende pr. dag, det kan svare sig at spørge efter en GOD pris, og især hvis man lejer bil i 14 dage.

Har I planer om at udforske Kreta er det nemt at komme rundt med bil da vejene de fleste steder i god stand, husk at dæk og bund ofte ikke er med i forsikring (og dækker ikke ved kørsel på grusveje)

Når I køre rundt på Kreta og til og fra stranden er det ofte nemt og dejligt bare at køre i badesandaler, men vi anbefaler på det kraftiske at I bruger en fastspændt sko eller sandal, turister der køre i badesandaler, klipklapper eller ligende der ikke er fastspændt får altid skylden ved en ulykke selv om det ikke er ens skyld, der skal mange beviser til i en retsag hvis man skal vinde en sag hvor man ikke har kørt i fastspændt sko eller sandal.  

Crete Rent-a-car

I kan flere steder på nettet booke bilen hjemmefra til afhentning i lufthavnene Chania, Iraklion og Sitia og aflevere den der igen, der er også flere der aflevere bilen på jeres hotel.

Kretaforum.dk anbefaler vores egen bilformidlings side Kretabilleje hvor vi dækker alle 3 lufthavne på Kreta, Chania, Heriklion og Sitia