*

Bil leje på Kreta

Vejene er de senere år er blevet meget bedre på Kreta end førhen, og I kan derfor roligt leje en bil når I er på ferie på Kreta.

 Rent-a-car-on-Crete

Der findes mange spændende oplevelser og gode strande der kun nås i bil selv om der er kort køreafstand dertil fra de fleste turiststeder.

Kreta er ikke det billiste sted i sydeuropa at leje bil men stadig er relativt billigt frem for Danmark, priserne starter ved ca. 35 € for en Fiat Panda eller tilsvarende pr. dag, og det kan svare sig at spørge efter en GOD pris, især hvis man lejer bil i 14 dage.

Har I planer om at udforske Kreta er det nemt at komme rundt med bil da vejene de fleste steder i god stand, husk at få forsikring for hjul og bund med i prisen (dækker ikke ved kørsel på grusveje)

Når I køre rundt på Kreta og til og fra stranden er det ofte nemt og dejligt bare at køre i badesandaler, men vi anbefaler på det kraftiske at I bruger en fastspændt sko eller sandal, turister der køre i badesandaler, klipklapper eller ligende der ikke er fastspændt får altid skylden ved en ulykke selv om det ikke er ens skyld, der skal mange beviser til i en retsag hvis man skal vinde en sag hvor man ikke har kørt i fastspændt sko eller sandal.  

Crete Rent-a-car

I kan flere steder på nettet booke bilen hjemmefra til afhentning i lufthavnene i Chania eller Iraklion og aflevere den der igen, der er også flere der aflevere bilen på jeres hotel.

Kretaforum.dk anbefaler AutoFun som holder til i Kissamos, de kommer gerne med bilen i Chania lufthavn, og kan også levere bilen på jeres hotel på Chania kysten ved bestilling på min. 7 dage, de har ingen forudbestillings gebyr så I betaler først når I får bilen.

I kan kontakte AutoFun