Lej bil på Kreta

Vejene på Kreta er blevet meget bedre end førhen, og I kan derfor roligt leje en bil når I er på ferie på Kreta.

 Rent-a-car-on-Crete

Der findes mange spændende oplevelser og gode strande der kun kan nås i bil, og det er selv om der kun er kort køreafstand dertil fra de fleste turiststeder.

Kreta er ikke det billiste sted i syd Europa at leje bil, men det stadig er relativt billigt, priserne starter ved ca. 35 € for en lille bil som f.eks Fiat Panda eller tilsvarende pr. dag, det kan svare sig at spørge efter en GOD pris, og især hvis man lejer bil i 14 dage.

Har I planer om at udforske Kreta er det nemt at komme rundt med bil da vejene de fleste steder i god stand, husk at dæk og bund ofte ikke er med i forsikring (og dækker ikke ved kørsel på grusveje)

Når I køre rundt på Kreta og til og fra stranden er det ofte nemt og dejligt bare at køre i badesandaler, men vi anbefaler på det kraftiske at I bruger en fastspændt sko eller sandal, turister der køre i badesandaler, klipklapper eller ligende der ikke er fastspændt får altid skylden ved en ulykke selv om det ikke er ens skyld, der skal mange beviser til i en retsag hvis man skal vinde en sag hvor man ikke har kørt i fastspændt sko eller sandal.  

Crete Rent-a-car

I kan flere steder på nettet booke bilen hjemmefra til afhentning i lufthavnene Chania, Iraklion og Sitia og aflevere den der igen, der er også flere der aflevere bilen på jeres hotel.

Kretaforum.dk anbefaler vores egen bilformidlings side Crete-Rent-a-Car.com hvor vi har aftaler i alle 3 lufthavne på Kreta, Chania, Heriklion og Sitia.
I kan også hente bilen inde i Chania by hvor der også forefindes privat parkering og i Sitia by.