*

Om Kretaforum.dk

Kretaforum.dk bliver drevet af Brian Pilgaard Rosén
Baggrunden for at drive en hjemmeside om Kreta er at jeg er kommet på øen igennem de sidste mange år, faktisk mødte jeg min kone på min første ferie på Kreta i 1991, vi har siden bevæget os en del rundt og har boet i mere end 14 forskellige byer på flere end 20 hoteller eller private huse.

Kretaforum.dk er en oplysnings side til alle kretafans og dem der skal dertil for første gang, alle er velkommen til at komme med kommentarer, spørgsmål eller forslag til nye byer, oplevelser eller andet, så tøv ikke med at skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Lidt historie om Kretaforum.dk 

Januar 2001:
Kretaforum.dk blev startet op af 6 personer der hver især havde tilknytning til Kreta, Jan Hansen var webmaster og idé manden bag siden.
Version 1 af Kretaforum.dk

Januar 2002:
Jeg overtog webmaster jobbet efter Jan Hansen, da Jan ikke kunne afse tid til hjemmesiden mere, jeg havde været en stor drivkraft ligesom Jan omkring opstarten af Kretaforum.dk og nu også til hjemmesidens fortsatte eksistens. 
Version 2 af Kretaforum.dk kom i løbet af foråret 2002
Version 3 af Kretaforum.dk udarbejdes i løbet af 2002

December 2003:
Som webmaster på Kretaforum.dk overtog jeg hjemmesiden da der ikke rigtig var tilslutning af de sidste der var med fra starten.

August 2007:
Kretaforum.dk kommer i en ny version 4, der afløser den 5 år gamle version 3

Januar 2013
Kretaforum.dk kommer i en ny version 5, opbygningen blev markant ændret fra den måde hjemmesidens opbygning i Microsoft Frontpage var til et Joomla cms system (Content Management System)

Februar 2017
Kretaforum.dk kommer i en ny version 6, nyt design og opdateret Joomla til version 3, billegalleri på bysiderne osv.

Nyhedsmail
I kan tilmelde jer nyhedsmail fra Kretaforum.dk hvor der vil komme nyheder om Kreta, Kretaforum.dk samt rejsereklamer.