Kolimbari

Kolimbari

Kolimbari

Kolimbari

Kolimbari set fra Griblina

Infoside om Kolimbari 

Kolimbari er et lille feriested for enden af kystvejen som går helt inde fra Chania og vestpå til Rodopos halvøen.

Kolimbari har få turistbutikker og en lille hyggelig havn med få men gode tavernaer, på stranden til højre for havnen ligger endnu nogle tavernaer før Kolimbaris stenstrand begynder, der er nu også lavet strand foran tavernaerne, stenstranden strækker sig ind til Maleme som er noget mere turistet.
Hvis man er til flere turistbutikker kan man tage bussen 10 km. østpå ind til Platanias hvor der er et hav af butikker.

Kolimbari ligger ca. 22 km. vest for Chania for enden af den lange populære kystvej som går igennem de populære turistbyer som Agia Marina og Platanias, der går ofte bus fra Chania til Kolimbari og retur langs kystvejen, man kan også tage bussen til Kissamos fra Kolimbari.

I Kolimbari finder I ikke det travle turist natteliv, Kolimbari er en rolig by hvor I finder fred og ro langt væk fra stress og jag, der findes dog både et par store fine hoteller + små hyggelige hoteller med få værelser.

I kan fra Kolimbari let komme til mange af vest Kretas strande og seværdigheder, bl.a. Falasserne stranden som ligger ca. en halv times kørsel væk, men også Elafonissi stranden som siges at være Grækenlands Maldiverne.
Byer som Kissamos, Paleochora, Sougia og en af de støste bjergkæder Lefka Ori hvor Samaria kløften starter ligger også i nærheden, hvad enten man tager bil, Taxi eller bus.