Infoside om Hersonissos

Hersonissos er om sommeren et hektisk ferie og forlystelsessted som tiltrækker unge fra hele Europa, byen er kendt for sit natteliv, især ved havneområdet hvor der er flere barer og diskoteker.

Om for og efteråret er tempoet meget mere afslappet, og alderen på de besøgende er højere og der er fint plads til børnefamilierene.

Der er en fine strande hvoraf de fleste er mindre og smalle ud for byen, der findes også en større nord for havnen hvor man tilbyder de fleste typer vandsportsaktiviteter, søger du et roligt strand-liv, kan du tage til nogle af de lange strande øst for byen.


Byen har en hyggelige strandpromenade hvor der på den ene side af promenaden ligger hyggelige taverner og restauranter på række med deres forskellige køkkener og på den anden side finder du masser af pubber, barer og diskoteker.

Hersonissos, Crete

Byen blev grundlagt i 300-tallet før Kristus og er opbygget omkring en havn i smukke omgivelser.

Hersonissos er et af de bedste udgangspunkter for ture rundt på Kreta. Busforbindelserne er gode til det meste af øen, og man kommer nemt til Knossos, det mest berømte Minoiske palads.

Syd for Hersonissos hæver Dikti-bjergene sig med de charmerende byer Koutolfari, Piskopiano og gamle Hersonissos i gå afstand

 

I er meget velkommen til at kontakte mig hvis I har billeder fra Hersonissos som må bruges her på siden