Makrigialos

Makrigialos

Makrigialos

Makrigialos

Infoside om Makrigialos

Makrigialos er et fund på Kretas sydøst kyst, en lille fiskerby med den lille havn hvor fiskerbådene kommer ind med friskfanget fisk til de lokale tavernaer, en græsk perle for dem som vil holde ferie hvor der er en dejlig afslappende græsk atmosfære.

Makrigialos som betyder LANG STRAND har nogle af de bedste strande på Kretas sydøst kyst, den kilometer lange sandstrand med blåt flag er lavvandet og børnevenlig, dette er stedet for en god oplevelse for alle hvad enten man er voksen eller barn, flere steder får I solstole gratis hvis I køber vand, kaffe eller andre ting på de små strandbare eller tavernaer.
Makrigialos byder desuden på tavernaer og barer hvor en del af dem har front mod havnen, der findes også flere butikker og supermarkeder i byen, selv om Makrigialos er mindre turistet end nordkysten findes der et udmærket udvalg af små og mindre hoteller i byen og området, er man til de store turist hoteller findes der et par stykker uden for byen.

Er I til shopping ligger Ierpetra som er Kretas og Europas sydligste by kun 30 min. fra Makrigialos, I kan også køre til Sitia som ligger 1 time væk.