Agia Marina

Agia Marina

Stranden i Agia Marina
Agia Marina

Agia Marina

Udsigt til Gedeøen Agii Theodori fra Agia Marina

Infoside om Agia Marina

Agia Marina som engang var en lille hyggelig fiskerby har vokset sig til en populær badeby med gode lavvandet strande, strandende er ideelle for børn og vandsports aktiviteter som jetski, snorkling, paragliding og banan efter speedbåd.
I finder stort set alt i Agia Marina hvad en ferie skal byde på, Græske tavernaer, internationale resturanter, barer, caféer og shopping muligheder.

Agia Marina set fra Gede Øen Agii Theodori

Selv om Agia Marina er vokset sig til en turistby med masser af liv kan man stadig opleve den gamle hyggelig bydel oppe bag strandbyen, der findes flere tavernaer og hoteller, og trods turister har denne bydel stadig græsk charme.

Der findes alle slags overnatnings muligheder i Angi Marina, hvad enten I er unge med lidt fart, en familie der søger et prisbilligt hotel med pool og charme eller I søger lidt mere luksus hotel der oser af kvalitet og yder lidt mere service.
Der findes også en del for børnene med bl.a. lejeland, hoppeborg, minigolf og el-biler, aktiviter der kan give begejstring hos børnene og barnlige sjæle.

Fra Agia Marina er der 2 km til Platanias som er en lidt større by hvor man bl.a. finder et væld af restauranter, barer og butikker, ønsker man en større by ligger Chania kun 9 - 10 km. væk med et stort udvald af restauranter, barer og butikker, Chania har også markedshallen og den gamle Venetianske havn som begge absolut er et besøg værd.

Ud for Agia Marina ligger den fredede ø Agii Theodori, hvor den sjældne vildged Kri-kri lever, Agii Theodori blev i 1930 gjort til et naturreservat hvor der ikke må komme mennesker, dog holder man den 8. juni helgen festival hvor der går både derover og man kan komme op til kirken derover.