Agia Galini

Agia Galini

Stranden i Agia Gilini
Agia Galini

Agia Galini

En hyggelig gade i Agia Galini

Infoside om Agia Galini 

Agia Galini er en meget hyggelig by på sydkysten af Kreta og ligger som et amfi ned mod havnen.

Agia Galini panorama billede

Stranden ligger lige udenfor centrum og er med grovkornet sand, der er mange sten i vandet og badesko er at fortrække, der ligger flere strande rundt omkring Agia Galini som er værd at køre efter, stranden i Matala er en af dem og ligger ca. 30 min. kørsel væk.

Agia Galini har en række gode tavernaer, barer og butikker, der findes rimelige og gode overnattingsmuligheder (værelse for to med eget wc og bad fra 30 €).

Agia Galini er en fredelig by, lidt væk fra hovedvejen fra Rethymno og derfor ingen gennemkørende trafik, om dagen kan slappe af ved stranden med en dukkert i det libyske hav, en vandre eller cykeltur i de nærliggende smukke bjerge.

Om aften kommer der liv i gaderne med turister på tavernaerne og barene hvor man sidder på gaderne.
Byen egner sig også meget godt som et mål for en biltur som afveksling fra turistområdene på nordsiden, måske med en overnatning før man tager ”hjem” igen.

Lejer man bil fra Chania eller Rethymnon, bør man den ene vej kører den gamle vej fra Agia Galini mod Rethymnon, fantastisk udsigt over hele området helt med Messara-sletten, mange sving men ikke ubehagelig af kører.
Der er god mulighed for bådtur fra Agia Galini men det foregår med taxibåd da der ikke er færgefart fra byen.