*

Svar: Grækenlands nye Ejendomsskat

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
Venligst Log på eller Registrer for at springe dette trin over.

Din ebrev-adresse vil aldrig blive vist på siden.
X

Emne historie: Grækenlands nye Ejendomsskat

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

 • lovekat
 • 's profilbillede
9 år 8 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

hej alle
Nu har vi fået de nye regler for ejendomsskat gennem vores revisor-det ser ud som om vi slipper biligere i år,da det ser ud som om der skal en vudering på og hvis den er under 200.000 euro og man bruger det under 183 dage om året skulle det i følge de oplysninger vi har nu fra revisor blive biligere - vi må ned og snakke med vores revisor når vi kommer derned her i april/maj.
Er der andre der har et godt bud på den nye skat ?.

de bedste hilsner
lizzie og jørgen
Drapanos

 • Tina_Jacobsen
 • 's profilbillede
9 år 9 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

Hej Annie,

Ja, det er klart, at det er fradragsberettiget, jeg kunne godt tænke mig at få en kopi at den beregningsmodel.

Jeg har mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil sende den pr. mail, ellers skriv lige, så kan jeg sende min adresse.

Med venlig hilsen

Tina

 • Annie
 • 's profilbillede
9 år 9 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

Kære ejendomsbesiddere på Kreta.
Vi har fået oplyst af vores danske revisor at den "såkaldte ejendomskat" som skal betales her i Grækenland to gange er fradragsberettiget. Vi betaler også hellere til den græske stat end den danske for vores græske bolig.
Det er vores overbevisning at elselskabet er et af de eneste offentlige systemer som fungerer, efter næsten ens retningelinier.Staten kan af den grund være sikker på at få de opkrævede nødvendige skatter til at dække det store underskud. Næsten alle andre offentlige instanser er afhængig af den måde den enkelte medarbejder tolker lovgivningen.Desværre er det (set fra vores stol) også en af forhindringer i at få et enkelt og genemsigtig system.

Der findes en stor beregningemodel for ejndomsskatteberegningen som vi har fået, så hvis nogle er interesserede, kan vi sende den til jer.
God jul til alle fra Paleochora/Anidri
Annie

 • lovekat
 • 's profilbillede
9 år 10 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

Hej Britta
Du har helt ret-så vi venter spændt på at se hvad vores ejendomsskat er til vi skal derned i april/maj,vi er ikke bekymret.

de bedste hilsner
lizzie og jørgen
Drapanos
:grin02: :grin07: :grin09: :grin02:

 • Britta
 • 's profilbillede
9 år 10 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

Hej Susanne - ja, du har ret, der er billigt for os. Men for pensionister og arbejdsløse i Grækenland er det en formue. Hvis ikke de har anden indtægt eller lidt på kistebunden, skal beløbet trækkes ud af deres ca 300 euro pr md.

Hej Lizzie og Jørgen - vi betalte også ejendomsskat ved handlen og på daværende tidspunkt, var det en engangsskat. Det siger sig selv, at det ikke kan holde på sigt. Hvem betaler for veje, hospitaler, skoler mv?
Der er mange nye regler/love. F.eks er det opstramning på papirerne ved handel, som bl.a. betyder at hvis din ejendom ikke er korrekt registreret, kan det være vanskeligt at sælge uden nyregistrering - læs nye omkostninger;)

Sådan er der så meget i det græske. Hvis I vil følge lidt med, kan forum på Living in Crete anbefales.

VH Britta.

-- • lovekat
 • 's profilbillede
9 år 10 måneder siden
Sv: Grækenlands nye Ejendomsskat

Hej med jer
Vi ser frem til at komme ned og se hvad de har fundet ud af med vores hus,da vi fik at vide at der var indeholdt ejendomsskat i købsprisen for altid da vi købte huset i 2002 så nu må vi se og så kan det da godt være vi skal snakke med vores revisor og se hvad han siger-det er ikke til at finde ud af med alle de forskkelige regler om det er nyt eller gammelt og hvornår det er købt og hvor stort det er og hvor det ligger pyh-ha - vi får se.

de bedste hilsner
lizzie og jørgen
Drapanos :grin03:
:grin02: :grin09:

Tid til at oprette siden: 0.048 sekunder