Loutro

Loutro

Infoside om Loutro 

Loutro må anbefales til alle der gerne vil prøve en ferie eller et besøg i paradiset, Intet rejsebureau kan hamle op med en bedre feriedestination end Loutro. 

Her kan du vælge at slappe totalt af, eller at kombinere opholdet med aktiv ferie. Men en ting er sikkert, her får du verdens bedste ferie!!!
Man kan gå fra den ene ende af Loutro til den anden på en små 5 min. og det eneste man finder er en lille promenade der med årene er vokset, kun adskilt af en lille strand i midten, der findes ingen biler eller knallerter, så tempoet er meget rolig her.

Hvis man vil have lidt afveksling til det rolige tempo kan man altid gå sig en tur langs bjerget til f.eks. Glika nera beach, som også bliver kaldt Sweet water beach. Sweet Water Beach, hvis man ikke er til at gå langs bjergene, så kan man hyre en lokal fra Loutro til at sejle sig til Sweet Water Beach, man kan også gå en halvanden time vestpå til Lykos eller Mamari standene som også er populære blandt vandrere.

Sejltiden fra Sfakia til Loutro tager ca. 20 min. og prisen er ca. 45 kr. for en returbillet.
Man kan også gå langs bjerget, men det tager en cirka 2½ - 3 timer, og det kan ikke anbefales med stor oppakning.

Skal man til Loutro, skal man tage færgen fra Chora Sfakia, Agia Roumeli som er hvor Samaria Kløften slutter, Sougia eller Paleochora, færgen fra Chora Sfakia sejler flere gange om dagen, man kan få oplyst de præcise tider på et af de mange turistkontorer som man kan finde over hele Kreta, her kan du også finde informationer om hvordan du kommer til Chora Sfakia som ligger 76 km. fra Chania.

Der går bus fra Chania til Chora Sfakia daglig om sommeren, om vinteren ikke så ofte.
Hvis man er i bil, så er der også mulighed for at langtidsparkere i Chora Sfakia for en ca. 30 kr. pr døgn.