*

Infoside om Loutro 

Loutro må anbefales til alle der gerne vil prøve en rigtig ferie – Intet rejsebureau kan hamle op med en bedre feriedestination end Loutro. 

Her kan du vælge at slappe totalt af, eller at kombinere opholdet med aktiv ferie. Men en ting er sikkert, her får du verdens bedste ferie!!!
Man kan gå fra den ene ende af Loutro til den anden på en små 5 min. og det eneste man finder er en lille promenade, kun adskilt af en lille strand i midten, der findes ingen biler eller knallerter, så tempoet er meget rolig her.

Loutro ligger på Syd-Kreta, og kan kun nåes med båd fra Chora Sfakion eller Paleochora

Hvis man vil have lidt afveksling til det rolige tempo kan man altid gå sig en tur langs bjerget til f.eks. Glika nera beach, som også bliver kaldt Sweet water beach. Sweet Water Beach, hvis man ikke er til at gå langs bjergene, så kan man hyre en lokal fra Loutro til at sejle sig til Sweet Water Beach, man kan også gå en halvanden time vestpå til Lykos eller Mamari standene som også er populære blandt vandrere.

Skal man til Loutro, skal man tage færgen fra Sfakia eller fra Agia Roumeli, Sougia og Paleochora., færgen fra Sfakia sejler hele dagen, og du kan få oplyst de præcise tider på et af de mange turistkontorer, som man kan finde over hele Kreta, her kan du også finde informationer om hvordan du kommer til Sfakia, som ligger 76 km. fra Chania.

Sejltiden fra Sfakia til Loutro tager ca. 20 min. og prisen er ca. 25 kr. for en returbillet. Man kan også gå langs bjerget, men det tager en cirka 2½ - 3 timer, og det kan ikke anbefales med stor oppakning.

Pris med taxi fra Chania til Sfakia kan I se hvis I klikker på linket taxiservice i Pratisk Oplysning i menuen.
Hvis man er i bil, så er der også mulighed for at langtidsparkere i Sfakia for en ca. 30 kr. pr døgn.