*

Infoside om Georgioupolis

Georgioupolis er kendt for sine store gamle eukalyptustræer og er en perle midt mellem Chania og Rethymno, byen har bevaret sin charme trods at turismen er kommet til byen, i denne lille charmerende fiskerby findes et hav af tavernaer, butikker, cafeer og barer, i byen findes et stort torv hvor barene tit viser fodbold på storskærme.
Man har ikke været i byen ret lang tid før man er afslappet og nyder den lokale stemning, om dagen kan man nyde den skønne børnevenlige lavvandet strand, stranden begynder ved havnen i Georgioupolis og strækker sig ca. 10 km østpå mod Rethimnon og det er en af Kretas længste sandstrande.

Georgioupolis er en hyggelig by på Kreta

Georgioupolis ligger ca. 38 km fra Chania og ca. 25 km fra Rethymnon og der køre bus flere gange daglig.  

Floden Almirós har sin udmunding i udkanten af byen, her er en lille havn og der ligger en del fiskerbåde hvor der holdes der fiskeauktion til de lokale tavernaer. 

Georgioupolis er en lille charmerende fiskerby med ca. 500 indbygger som ligger ved udløbet af floden Almiros, byen hed Almirospolis førhen men blev opkaldt efter prins Georgios, som besøgte byen da han var guvanør på Kreta som igen blev slået sammen med Grækenland i begyndelsen af 1900 tallet.
Han var søn af den daværende Konge i Grækenland "Kong Georg 1.", der som dansk prins hed prins Vilhelm.